BABOR HSR LIFTING

Ontvouw uw schoonheid.

Meer dan 50 jaar geleden is BABOR begonnen om de verschillende bouwstenen van de menselijke cellen en de veroudering daarvan te identificeren. Zodoende kon BABOR steeds de nieuwste werkstoffen en technologieën in de strijd tegen huidveroudering inzetten. Of het nu ging om de techniek voor het insluizen van werkstoffen in de jaren ’80 of de verhindering van de enzymatische afbraak van de collageenvezels einde jaren ’90.

BABOR HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

Ervaar uw persoonlijke lifting opnieuw en profiteer nu van de exclusieve voordelen van de nieuwe HSR lifting serie. De huid ziet er zichtbaar gladder uit en de contouren zijn strakker.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken?