Elektrisch ontharen

Wist u dat voor vrijwel iedere vorm van overbeharing een oplossing bestaat?

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen tijdelijke en definitieve oplossingen.

 

Tijdelijke oplossingen zijn:

  • Harsen
  • Epileren met een pincet
  • Bewerking met ontharingscr√®mes
  • Schuurplaatjes
  • Ladyshave of scheermes

Naast huidverzorging en tijdelijke haar verwijdering kunt u bij ons ook terecht voor elektrisch ontharen. Dit is een methode van permanente haarverwijdering die in vrijwel alle gevallen definitief afrekent met overtollige haargroei.

Wat is elektrisch ontharen?

Bij elektrisch ontharen wordt een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven. Vervolgens geeft dit naaldje een stroomstootje af in het haarzakje waarin de haar groeit. Door dit stroomstootje wordt de omgeving van het haarzakje vernietigd, waardoor er via het bloed geen voedingsstoffen meer aan het haarzakje worden afgegeven. Het gevolg is dat de haargroei stopt.

Elektrisch ontharen is uitermate geschrikt voor witte en grijze haren op het gezicht maar ook donkere haren zijn uitstekend te behandelen.

Behandelperiode

Voor een totale elektrische ontharing zult u regelmatig een behandeling moeten ondergaan. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms wel twee jaar. De totale behandelperiode hangt af van de hoeveelheid haren, de behandelduur per keer en het aantal jaren dat de overbeharing al aanwezig is. De periode tussen opeenvolgende behandelingen wordt echter wel steeds langer.