Wat is Bindweefsel?

Dit is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunend en verzorgende functie en beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Wanneer bindweefsels rekken dan krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Wanneer bindweefsels krimpen kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken waardoor cellulitis ontstaat.

Wat doet het voor je huid?

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Het beste resultaat krijgt u wanneer u een kuur neemt. De opname van werkstoffen zal beter worden omdat de doorbloeding enorm verbetert. Fijne lijntjes verbeteren en de huid zal steviger worden.

Het verloop van de behandeling.

Wanneer u het gezicht, hals en decolleté behandelt, beginnen we met een korte bindweefsel massage van de rug. Hier zitten alle aanhechtingspunten van de zenuwen die het hele lichaam aansturen. De behandelingen kunnen op zich zelf staan maar ook ingepast worden op andere huidverzorgings behandelingen.

Het is een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag. Het is een stevige massagetechniek. Na afloop kan uw huid wat rood en warm aanvoelen. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden direct weer oppakken.

Intakegesprek bindweefselmassage?

Wilt u weten of een kuur van bindweefselmassage voor u een oplossing kan bieden.?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan kan ik u persoonlijk adviseren wat voor u het beste is en uitgebreid informeren over de behandeling.